Σπύρος Σιαμπλής

Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό δεν είναι μόνο αγωνιστικό…

Ο Σπύρος Σιαμπλής γράφει στο sport-fm.gr για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου με «πρωταγωνιστή» τον Τσάβι Ρόκα.

«Δηλαδή, το πρόβλημα μας είναι μόνο ο Πογιάτος;», ήταν το μήνυμα ενός διαδικτυακού φίλου, λίγη ώρα μετά το προηγούμενο σχόλιο που «ανέβηκε» ακολουθώντας το ματς με τον Άρη.

Συνοπτικά, λοιπόν, επαναλαμβάνοντας κι από αυτή την γωνία την απάντηση που έλαβε, αναμφίβολα το θέμα για όσα δεν κάνει σωστά στο γήπεδο το «τριφύλλι» σίγουρα δεν είναι μόνο ο Ντάνι Πογάτος.

Φταίει ο Ισπανός τεχνικός, για όλα όσα γράψαμε και «προκάλεσαν» την ερώτηση του φίλου, αλλά εννοείται πως δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την όλη κατάσταση…

Γράφει ο Σπύρος Σιαμπλής

Κι αφού τα λύσαμε τα… ενδοοικογενειακά μας, ας ασχοληθούμε τώρα και με κάτι ακόμα το οποίο, στα δικά μας μάτια, φαντάζει εξίσου απογοητευτικό με το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ποιο είναι αυτό; Το πως λειτουργεί η ΠΑΕ και εν προκειμένω ο Τσάβι Ρόκα. Ξεκινώντας από το… χιλιοειπωμένο κομμάτι της απόκτησης ενός κεντρικού χαφ. Το ρεπορτάζ λέει πως είναι ανοιχτό να αποκτηθεί κάποιος ελεύθερος ως τις 16/10, με λιγοστές ελπίδες ωστόσο.

Μισό λεπτό, όμως. Όταν ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κρατήσει τον Ανουάρ Τουχαμι, μια λύση που είχε στα… πόδια του, υπήρξαν οι απαιτήσεις της Ρεάλ Βαγιαδολίδ για πώληση. Τελικά, πάντως, ο παίκτης κατέληξε… δανεικός στο ΑΠΟΕΛ…

Θέλετε να πάμε στο κομμάτι των ανανεώσεων; Επί των ημερών του Ισπανού τεχνικού διευθυντή επέκτεινε τη συνεργασία του ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ παρέμεινε στο Κορωπί και ο Φεντερικο Μακέντα. Σημαντικοί παίκτες αμφότεροι, γα την περυσινή λειτουργία της ομάδας.

Σωστό. Με την υπόθεση του Μπαρτ Σένκεφελντ, που επίσης φερόταν να έχει επέλθει συμφωνία, όμως, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την μελλοντική παραμονή του Ολλανδού αμυντικού.

Φυσικά, το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον Ρόκα δεν μπορεί παρά να είναι η παρουσία των Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ακόμα και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές…

Προσοχή: αμφότεροι προϋπάρχουν ως «προβλήματα» για τον ΠΑΟ. Όμως, αυτό επ ουδενί δεν σημαίνει πως η αδυναμία εξεύρεσης λύσης δεν καταγράφεται και ως αδυναμία του ίδιου του Ρόκα, έτσι;

Αφηστε που, με τα χρήματα που ενδεχομένως να είχαν εξοικονομηθεί, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κοιτάξει την αγορά για το μέσο που γράφαμε και προηγουμένως με λίγη μεγαλύτερη ευελιξία.

Άρα, που καταλήγουμε; Ότι, όλα είναι αλληλένδετα. Όπως δεν μπορεί -και δεν πρέπει- συνεπώς να… τρώει όλη τη λέζα μόνο ο Πογιάτος, έτσι λοιπόν δεν νοείται να λείπει από το «κάδρο» των ευθυνών ούτε και ο Ρόκα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x